Svatební fotograf Ostrava | Pod hlučínským sluncem

1 září, 2020
Svatební fotograf Ostrava

Hlučínské jezero, známé spíš jako Štěrkovna, je na ostravsku velmi vyhledávaná destinace pro letní opalování a vodní sporty. Jezero vzniklo zatopení původní štěrkovny v roce 1990 a původní plány z dob komunismu obsahovaly také umělý kanál s divokou vodou a loděnici s místy pro plachetnice.

Hned naproti Štěrkovny, téměř u paty Vinné hory, stojí mimořádně krásný objekt Penzionu Velký mlýn, který v prostorách rekonstruovaného mlýna ze 14. století nabízí nejen restaurační kapacity, ale také ubytování pro své host.

A právě tento penzion si vybrali snoubenci Martina s Radkem pro svůj svatební den. Jejich svatba patřila mezi ty, jejichž původního termínu se dotkla pandemická opatření, takže původně zamýšlený dubnový termín se přesunul do vrcholu letošního léta. A snad jen s vyjimkou nebývale vysokých teplot se přesun na průběhu svatby žádným způsobem nepodepsal.

Velkou výhodou se při organizování svatby ukázalo dlouholeté přátelství s předním pražským floristou Zbyňkem, který se postaral o krásnou výzdobu jak sálu, tak o přípravu neobvyklé dekorace pro obřad. O krásných květinách pro nevěstu a maminky novomanželů ani nemluvě.

Celou galerii svatebních snímků Martiny a Radka najdete na mém Flickr účtu zde.

Recent posts
Svatební fotograf Ostrava | Na hranici států
V průběhu mnoha let, kdy se profesionálně věnuji svatební fotografii, jsem navštívil desítky krásných míst, na kterých svatba probíhala. Každé z nich bylo v něčem unikátní, ať už to byl profesionální servis, místo samotné, nezvyklé detaily, nebo umístění v krajině. Nicméně rozsah služeb, kouzlo místa a úroveň gastronomie, kterou jsem měl tu čest zažít v areálu Perla v polských Krzanowicích, byly výjimečné.

    Leave a comment