Svatební fotograf Ostrava | Tanec na pile

15 června, 2024

Svatby a potažmo i celé manželství tanečníků se vyznačují specifickou dynamikou. Snad je to díky stovkám hodin odříkání, které provází každý vrcholový taneční sport, nebo je to už od základu dáno mentalitou tanečníků, každopádně všechny svatby, u kterých alespoň jednu z hlavních rolí hrál tanečník či tanečnice a na které jsem měl tu čest být jako fotograf, byly plné radosti, skvělé atmoféry a opravdového přátelství.

Kdo zná dnešní novomanžele Toníka a Violku, ani na chvíli nemůže zapochybovat, že jejich svatba byla právě taková. Svatební obřad, který se konal v kostele Nejsvětější trojice na Ostravici, poskytl nádherné kulisy pro jejich novomanželský slib a řady gratulantů nebraly konce. Poté se svatební hosté přesunuli na mimořádně charismatického prostředí Wood arény na Ostravici, která nabídla industriální interiér bývalé pily přebudovaný na víceúčelový prostor, vhodný jak pro pořádání plesů, tak třeba právě svateb.

YouTube player

Všechny fotografie z této krásné netradiční svatby najdete na mém Flickr účtu zde.

Recent posts
Svatební fotograf Ostrava | Na hranici států
V průběhu mnoha let, kdy se profesionálně věnuji svatební fotografii, jsem navštívil desítky krásných míst, na kterých svatba probíhala. Každé z nich bylo v něčem unikátní, ať už to byl profesionální servis, místo samotné, nezvyklé detaily, nebo umístění v krajině. Nicméně rozsah služeb, kouzlo místa a úroveň gastronomie, kterou jsem měl tu čest zažít v areálu Perla v polských Krzanowicích, byly výjimečné.