Svatební fotograf Ostrava | Speciální svatba na sklonku léta

1 září, 2017

Pro mě osobně velmi důležitá svatba. S velkým potěšením jsem fotografoval svatební den mé taneční partnerky Jany, se kterou se známe pěknou řádku let. Pravda, nebylo úplně jednoduché fotit obřad přes slzy, ale zvládl jsem to. Počasí nám tentokrát příliš nepřálo, nicméně na báječnou atmosféru celé svatby to nemělo nejmenší vliv.

Samotný svatební obřad probíhal v krásném kostele Nejsvětější trojice v Klimkovicích, který nabízí útulné prostředí pro komorní svatby. Ostatně celé Klimkovice jsou vyhlášené svou nesmírně vlídnou atmosférou, kterou podporují i nedaleké lázně.

Na svatební hostina a odpolední program se pak hosté přesunuli do hotelu Freud na Ostravici pod Ondřejníkem. Nejen že se v jeho prostorách dá uspořádat krásná svatba i pro větší množství lidí, nabízí ale také báječné prostředí okolních Beskyd.

Celou galerii můžete nalézt na mém Flickr účtu zde.

Recent posts
Svatební fotograf Ostrava | Na hranici států
V průběhu mnoha let, kdy se profesionálně věnuji svatební fotografii, jsem navštívil desítky krásných míst, na kterých svatba probíhala. Každé z nich bylo v něčem unikátní, ať už to byl profesionální servis, místo samotné, nezvyklé detaily, nebo umístění v krajině. Nicméně rozsah služeb, kouzlo místa a úroveň gastronomie, kterou jsem měl tu čest zažít v areálu Perla v polských Krzanowicích, byly výjimečné.