Svatební fotoknihy

V současné době mimořádně populární forma, jak trvale uchovat vzpomínky na váš svatební den bez toho, abyste museli řešit dostupnost internetového připojení.
Proč zvolit svatební fotoknihu?
V průběhu svatebního dne vzniká velká spousta zajímavých momentů a tedy i fotek. Při obvyklém průběhu svatby jich je něco kolem 300-400 ve finálním výstupu pro novomanžele. Projít všechny tyto fotografie trvá nějakou tu chvíli a tak je dobré udělat z fotek výběr těch nejlepších momentů. Pro tyhle účely se báječně hodí svatební fotokniha. Obsahuje klíčové momenty celého dne a to ve formě, která nepotřebuje ani datové připojení, ani žádné digitální zařízení. Svatební fotoknihu můžete vzít na odpolední kafe s přáteli, můžete jí snadno potěšit rodiče a může se stát i trvalou součástí programu pro návštěvy :-). Ve spojení s několika vybranými fotografiemi vytištěnými ve velkém formátu a umístěnými na stěnu se tak můžete ze svatebního dne těšit znovu a znovu.
Možnosti formátů
Ve své nabídce mám na výběr hned ze tří formátů svatební fotoknihy. Nejmenší z nich je formát 21x28 cm, což je zhruba velikost velkého sešitu A4. Takováto fotokniha je vhodná pro klienty, kteří si přejí snadno přenosný formát, jednoduše umístitelný například do knihovny mezi ostatní knihy. Druhým formátem, který ve své svatební nabídce mám je formát 28x28 cm. Čtvercový formát nabízí báječnou příležitost pro zobrazení panoramatických fotografií, jako jsou snímky velkých skupin nebo výhledy do kraje. Oba tyto formáty jsou v provedení standardním, kdy je možné si zvolit různá provedení obálky svatební fotoknihy. V úvahu přichází jak provedení s jemnou smetanovou kůží, tak hladká obálka s čelní fotografií. Největším formátem v mé nabídce je svatební fotokniha velikosti 30x30 cm v provedení professional. Tato varianta má čelní stranu provedenou z čirého akrylátového skla, které dodá úvodní fotografii mimořádnou hloubku a plastičnost. Velikost stran také umožňuje v reprezentativní formě zobrazit fotografie na výšku, jako jsou například snímky novomanželů v přírodě nebo detaily nevěsty.
Design a provedení fotoknihy
Všechny tři možnosti svatební fotoknihy jsou zpracované německou firmou Saal-digital, která mě jako jediná svými produkty přesvědčila. Nabízí vždy konzistentní výrobu, preciznost provedení a spolehlivost dodání. Kromě toho také nabízí jedinečné provedení fotoknih v tzv. plochém designu. V praxi to znamená, že svatební fotokniha po rozevření nemá uprostřed tradiční knižní vazbu, která zcela znemožňuje umístění fotografií doprostřed dvojstrany. U fotoknih firmy Saal-digital je možné snímky umístit jakýmkoliv způsobem a vždy je zajištěno jejich nerušené zobrazení. Samotný design fotoknih není vázán žádnými omezeními, takže jsem při jejich návrhu schopný neomezených variací dle přání novomanželů. A nebojte se, návrh fotoknihy je součástí většiny z mé nabídky svatebního focení, takže celý proces je pro vás, novomanžele, velmi jednoduchý. Po zpracování snímků vám připravím návrh fotoknihy a zašlu ke schválení. Máte tak možnost celý návrh v klidu projít a realizovat případné změny.

Svatební kniha v provedení Professional line

Svatební kniha v provedení Standard line

Svatební fotokniha patří mezi základní kameny mé nabídky svatebního focení. Umožňuje novomanželům a jejich přátelům opakovaně se těšit z krásných vzpomínek na svatební den bez nutnosti hledat datové připojení. Zároveň se stává velmi vítaným dárkem pro rodiče a prarodiče ať už přímo po svatbě nebo například k Vánocům.